Πολιτική

ΠΕΡΟΥΚΑ – ΓΚΕΪΤ: Το δώρο στην κυβέρνηση με STAR και ALPHA στο απόσπασμα

Δώρο στην κυβέρνηση φαίνεται ότι έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι- ανταποκριτές των καναλιών Alpha και Star που προσπάθησαν αποτυχημένα να κάνουν τους ερευνητές – κασκαντέρ δημοσιογράφους.

Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται στη γωνία με τον περίφημο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και ενώ σκάνε μια-μια οι αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια των εκατομμυρίων, όπου γελάει το πανελλήνιο, η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει σε μίζον πολιτικό ζήτημα την παιδαριώδη ενέργεια δύο νεαρών δημοσιογράφων που κατά την άποψή της ήθελαν να την εκθέσουν.

Και όλα αυτά την ώρα που ο δημοσιογραφικός κόσμος χειμάζεται από το επικείμενο «μαύρο» των καναλιών και την αναγκαστική συνταξιοδότηση εκατοντάδων δημοσιογράφων τεχνικών και διοικητικών αλλά και την ώρα που καταργείται το αγγελιόσημο με συνέπεια να κλείνει ο ιατρικός – ασφαλιστικός φορέας του τύπου.

Κυβερνητικές πηγές διαρρέουν ότι υπήρχε προμελετημένο σχέδιο των δυο δημοσιογράφων να εκθέσουν την κυβέρνηση και τα στελέχη της και να παρουσιάσουν την εικόνα ότι την ώρα που οι Έλληνες πιέζονται από την κρίση σε σημείο να πεινάνε, στελέχη του Μαξίμου διαβιούν πολυτελώς κάνοντας βόλτες και τη μεγάλη ζωή στη Νέα Υόρκη. Επικαλούνται μάλιστα ανάρτηση ενός εκ των δημοσιογράφων όπου παρουσιάζει τον κ. Παππά να περπατά σε κήπο της περιοχής.

Στην ίδια ανάρτηση βέβαια, του δημοσιογράφου αναφέρεται οτι οκ. Παππάς δεν είχε κλείσει σημαντικές συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και απλά έφθασε δύο μέρες νωρίτερα περιμένοντας τον πρωθυπουργό.

Να σημειωθεί βέβαια ότι ο κ. Παππάς βρισκόταν πριν στον Καναδά και ασφαλώς θα ήταν αφύσικο να επιστρέψει στην Ελλάδα για μισή μέρα και να ξαναπάει στην Αμερική.

Όμως η μεγιστοποίηση του θέματος ευνοεί την κυβέρνηση που προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα, ενώ τα κανάλια Alpha και Star προκειμένου να κλείσουν το θέμα, διέκοψαν τη συνεργασία τους με τους δύο ανταποκριτές μέχρι να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Πως σχολίασαν οι δημοσιογράφοι το περιστατικό

«Αστεία» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα για σύλληψή του ο Δημήτρης Σουλτογιάννης με ανάρτησή του στο Faceboook. Ενώ με δική του ανάρτηση ο Θάνος Δημάδης κάνει λόγο για »διασταύρωση στοιχείων».

Καταγραφή89

διμαδισ-374x600

Καταγραφή135Καταγραφή227-500x600

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top