Πολιτική

Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ με ανάγκασε να κλείσω το Κανάλι 67

Ισχυρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ τον ανάγκασε να πουλήσει το κανάλι 67 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι του έστελνε προειδοποιητικά σημειώματα ο τότε υπουργός Τύπου Δημητρης Ρέππας.

Ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αναγκάστηκε να πουλήσει το Κανάλι 67.

«Δεν θα το έδινα ποτέ το κανάλι. Ήταν το πάθος μου γιατί μπορούσα να επικοινωνώ με τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Λεβέντης αλλά ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να το πωλήσει γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του είχε στείλει τρία προειδοποιητικά σημειώματα ότι είχε καταλάβει συχνότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. «Μου είπαν ότι το κανάλι ήταν για το στρατό. Βρήκα έναν άνθρωπο και του έδωσα το κανάλι» ανέφερε.

Ο κ. Λεβέντης συνέδεσε όμως την στάση του ΠΑΣΟΚ με τις «κατάρες» που έριχνε τότε ο ίδιος κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τις αναφορές του στην αποστασία. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό το ΠΑΣΟΚ» είπε.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων άσκησε, όμως, και κριτική στον κ. Θεοδωράκη. «Ο κ. Θεοδωράκης προέρχεται από τα Μέσα πολυτελείας» είπε και του καταλόγισε ότι «δείχνει κακία» με την καθυστερημένη επίθεση εναντίον του. «Γιατί το κάνει ο κ. Θεοδωράκης. Εγώ του φταίω που γκρεμίζεται δημοσκοπικά;» διερωτήθηκε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top