Πολιτική

Το Ποτάμι για Στουρνάρα: «Η κυβέρνηση διώκει όσους θεωρεί αντιπάλους της»

«Σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου», αλλά η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι, αναφέρεται.

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει την έρευνα στο γραφείο της κ.Λίνας Νικολοπούλου- Στουρνάρα, συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, Το Ποτάμι. Όπως αναφέρει «προφανώς σε μια δημοκρατία, ουδείς είναι υπεράνω του νόμου», ωστόσο σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της και για το λόγο αυτό «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής: «Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι. Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ. Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της, γι΄αυτό ο έλεγχος των ενεργειών της είναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top