Πολιτική

Βενιζέλος για άδειες: Δημιουργήθηκε αναστάτωση στο όνομα μιας πολύ μικρής κομματικής σκοπιμότητας

«Οι κύριοι Παππάς και Κρέτσος ξαναθυμούνται με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία» δήλωσε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

O κ. Βενιζέλος, μίλησε στο ΣΚΑΪ και άσκησε έντονη κριτική στις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

«Η διαδικασία ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα τύπου Big Brother. Η δημοπρασία με εξαίρεση την πρώτη άδεια έδειξε ότι δεν υπάρχει λογική αγοράς, αλλά λογική ανταγωνισμού. Το επιχείρημα της αγοράς το ανέτρεψε η ίδια η διαδικασία», υπογράμμισε.

«Αν το ζητούμενο ήταν το πορτοφόλι τότε η κυβέρνηση δεν έπρεπε να δώσει τέσσερις άδειες αλλά οκτώ με τιμή εκκινήσεις 30 εκατομμύρια και θα εισέπραττε από την αρχή τα 240 εκατομμύρια, ενώ τώρα έχει εξασφαλισμένα μόνο τα 82 εκατομμύρια» είπε ο κ Βενιζέλος. «Βρισκόμαστε», πρόσθεσε «μπροστά σε μια κατάσταση αδιέξοδη και εκρηκτική».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος είπε πως δημιουργήθηκε αναστάτωση όχι στο όνομα της δημοκρατίας αλλά στο όνομα μιας πολύ μικρής κομματικής σκοπιμότητας η οποία είναι μόνο βραχυπρόθεσμη αλλά και βλαπτική για την ουσία της δημοκρατικής πολυφωνίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top