Διεθνή

Βίντεο: Γιατί αλληθωρίζει η Χίλαρι; – «Φουντώνουν» τα σενάρια για την υγεία της

Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πιθανότατα έχει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα, σχολιάζουν πολλά δημοσιεύματα κι επισημαίνουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Γιατί αλληθωρίζει η Χίλαρι;

Η φωτογραφία που απεικονίζει την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να μην μπορεί να εστιάσει το βλέμμα της κάνει το γύρο του Διαδικτύου με το θέμα της της υγείας της να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Η Χίλαρι πιθανότατα έχει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα, σχολιάζουν πολλά δημοσιεύματα κι επισημαίνουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Την Δευτέρα, η Χίλαρι βρισκόταν στην Φιλαδέλφεια για μία ομιλία με τις τηλεοπτικές κάμερες να την περνούν από… κόσκινο. Δυστυχώς, ο φακός την πρόδωσε για μία ακόμη φορά.
Το στιγμιότυπο απαθανάτισαν οι κάμερες την Δεύτερα στις οκτώ το απόγευμα (ώρα Αμερικής) στην διάρκεια ομιλίας της στο Πανεπιστήμιο Temple με το επίμαχο βίντεο να αποδεικνύει πως πράγματι τα μάτια της Χίλαρι δεν συντονίζονται.

Στην μεταξύ, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ακύρωσε και την χθεσινή της εμφάνιση σε μία τοπική εκδήλωση για να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική της εκστρατεία. Το γεύμα με την Χίλαρι Κλίντον τελικά δεν πραγματοποιήθηκε με το επιτελείο της να τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Με τη Χίλαρι να μένει στο παρασκήνιο δίχως να διευκρινίσει τους λόγους της απουσίας της, ο Αμερικανός Μίδας άδραξε την ευκαιρία «οργώνοντας» τη βόρεια Καρολίνα. Κι όπως ήταν φυσικό δεν άφησε ασχολίαστη την ακύρωση της εκδήλωσης.

«Η Χίλαρι παίρνει και πάλι ρεπό. Χρειάζεται ξεκούραση. Κοιμήσου καλά Χίλαρι, θα σε δω στο ντιμπέιτ…, ήταν το μήνυμα του Ντόναλντ ΤΡαμπ προς την πολιτική του αντίπαλο.

trump-sleep1

Στις 26 Σεπτεμβρίου οι Αμερικανοί πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες Χίλαρι και Τραμπ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο ντιμπέιτ για το προεδρικό χρίσμα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top