Ελλάδα

«ΒΟΜΒΕΣ» ΛΑΖΑΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ – «48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, χωρίς να ελεγχθούν»

Μπαράζ συνταρακτικών αποκαλύψεων για τον πολύκροτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών κάνει αυτή την ώρα ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου, Πάνος Λαζαράτος.

Τη στιγμή μάλιστα που διεκόπη αιφνιδιαστικά η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας που καλείται να αποφανθεί για την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά μετά από έντονες διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών του ΣτΕ. Οι αποκαλύψεις Λαζαράτου αφορούν την εγκυρότητα και αξιοπιστία του διαγωνισμού συνολικά, εγείροντας ζήτημα ακυρότητας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πάνος Λαζαράτος κατεβαίνει στη συνέντευξη Τύπου με τεκμηριωμένα “όπλα” στη φαρέτρα του και μένει να αποδειχθεί αν οι ανακοινώσεις του θα προκαλέσουν τριγμούς στα ίδια τα θεμέλια του περιβόητου διαγωνισμού.

Μεταξύ άλλων κατήγγειλε: «48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, χωρίς να ελεγχθούν», αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, «χτυπούσε κόκκινο» στο σύστημα ελέγχου και κανένας δεν τους έκανε έλεγχο. Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν, σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο, ήταν αρχηγοί αλλά και μέλη αποστολών των αντιπροσωπειών των καναλιών αλλά και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας και μέλη της επιτροπής για τις άδειες.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο των τηλεοπτικών σταθμών, στις κάμερες καταγράφεται ο επικεφαλής αποστολής ενός υπερθεματιστή μαζί με αστυνομικό να μπαίνουν μαζί στην τουαλέτα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top