Ελλάδα

Χαμός στο Δ.Σ. Κεφαλονιάς -Σύμβουλος έβρισε τα θεία και ακολούθησε… σύρραξη

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κεφαλονιάς.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είχε μια έντονη φραστική διαμάχη με άλλον δημοτικό σύμβουλο. Τότε, όταν ξέφυγε η κατάσταση ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είναι εκλεγμένος με την αντιπολίτευση στο δήμο μη μπορώντας να συγκρατηθεί βλαστήμησε δημόσια την Παναγία, με αποτέλεσμα να γίνει «μύλος» το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα, αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερα που βρισκόταν στο χώρο προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τις εργασίες του συμβουλίου.

Της διαδικασίας προήδρευε αναπληρωτής δημάρχου, κ. Λυκούδης, η αντίδραση του οποίου αλλά και όλων όσων βρισκόταν στο χώρο ήταν απολύτως δικαιολογημένη των όσων προηγήθηκαν.

Ζήτησαν από το δημοτικό σύμβουλο να εξέλθει της αιθούσης ζητώντας του να ζητήσει συγγνώμη. Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι για να συνέχιζαν το δημοτικό συμβούλιο.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι μετά από λίγο το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που βλαστήμησε δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας πως την δική του Παναγία βλαστήμησε και πως δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό τον λόγο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top