Διεθνή

Συγκλονιστικό… 5χρονο αγόρι έσωσε τον 2χρονο αδερφό του από φλεγόμενο φορτηγό

Μία συγκλονιστική όσο και τραγική ιστορία διαδραματίστηκε την Παρασκευή το πρωί στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν ένας 5χρονος έσωσε από φλεγόμενο φορτηγό τον μόλις 2 ετών αδερφό του, ενώ είχε χάσει τον πατέρα του από το τρομερό δυστύχημα.

Το φορτηγό οδηγούσε ο πατέρας, μεταφέροντας την οικογένειά του στο νέο τους σπίτι, στο Γκάλβεστον, του Τέξας. Το μεγάλο όχημα ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, χτύπησε πάνω σε έναν πυλώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τα δύο αγόρια, 5 και 2 ετών είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα, ενώ η πυρκαγιά είχε ήδη ξεσπάσει. Ο 5χρονος κατάφερε να βγει, αλλά δεν έτρεξε μακριά. Αμέσως κινήθηκε προς το φλεγόμενο φορτηγό και μετά από συγκλονιστική προσπάθεια, τράβηξε από τις φλόγες τον μικρότερο αδερφό του.΄

Οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν, απομακρύνοντας τα δύο παιδιά από το φορτηγό που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 2χρονος έχει υποστεί μεγάλης έκτασης εγκαύματα, ενώ ο 5χρονος έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top