Πολιτική

Άδωνις σε Λαζόπουλο: Την τελευταια φορά πάντως, το έβαλες στα πόδια

Είναι μια κόντρα με πολλά επεισόδια μέχρι στιγμής και αναμφισβήτητα πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χάνει την ευκαιρία να καρπαζώνει τον Λαζόπουλο κάθε φορά που του επιτίθεται και έτσι έγινε και σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα δημοσίευμα στο site του δημοφιλούς ηθοποιού, Λάκη Λαζόπουλου. Συγκεκριμένα, το altsantiri δημοσίευσε χθες, Παρασκευή, ένα άκρως ειρωνικό δημοσίευμα εναντίον του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε: “Δεν πρόκειται περί φάρσας (όσο και αν μοιάζει), δεν πρόκειται περί «hoax» (θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν), αλλά είναι η αλήθεια, καθώς και μία λαμπρή επιβεβαίωση πως η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά ακόμα την επιστημονική φαντασία.

Αν θέλετε να γίνετε ένας ρήτορας σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη, σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια, καρέκλες, ανάκλιντρα, όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς η κλεψύδρα στερεύει σήμερα Παρασκευή. Ναι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, για πρώτη φορά, παραχωρεί σεμινάρια ρητορικής (!) στην «Ελληνική Αγωγή».

Έτσι, οι επίδοξοι ρήτορες που έχουν αφίσες του αντιπροέδρου της ΝΔ πάνω από το προσκέφαλό τους, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχουν το «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» Άδωνη…”.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, παρουσιάζει ένα σχετικό tweet, αλλά και την παρακάτω, επίσης ειρωνική, φωτογραφία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

adwlaz2

“Το έβαλες στα πόδια”!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν δεδομένο πως δεν θα άφηνε το παραπάνω δημοσίευμα χωρίς απάντηση κι έτσι σήμερα το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνοδεύοντάς το με το εξής σχόλιο: “Την τελευταία φορά πάντως που δημοσίως προκάλεσα σε διάλογο ενώπιον κοινού τον @LakLazopoulos το έβαλε στα πόδια”.

Ο “γαλάζιος” αντιπρόεδρος αναφέρεται φυσικά στα… αλήστου μνήμης γεγονότα της 15ης Δεκεμβρίου του 2015, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης μετέβη στο θέατρο Βέμπο και ζητούσε από τον Λάκη Λαζόπουλο να του επιτρέψει να ανέβει στη σκηνή κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής, για να… λύσουν τις διαφορές τους!

adwlaz1

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top