Διεθνή

Απίστευτο: Νοσοκομείο χρέωσε με 40 δολάρια την αγκαλιά της μητέρας με το μωρό μετά τον τοκετό

Απίστευτη χρέωση έκανε το νοσοκομείο της Γιούτα στις ΗΠΑ σε πατέρα νεογέννητου μια και του χρέωσε 39.35 δολάρια για την αγκαλιά που έκανε η γυναίκα του στο μωρό αμέσως μετά τον τοκετό.

Ο Ράιαν Γκράσλει ανήρτησε στο διαδίκτυο τον λογαριασμό του Utah Valley Hospital για πλάκα. Γρήγορα όμως η ανάρτηση του προκάλεσε οργισμένα σχόλια των χρηστών που στρέφονται κατά της διοίκησης.

Οπως φαίνεται και στον λογαριασμό η χρέωση έγινε για το «skin to skin after c-sec», το οποίο σημαίνει «επαφή δέρμα-με-δέρμα μετά την καισαρική τομή» και γίνεται όταν το νεογέννητο τοποθετείται στο στήθος της μητέρας για να αναπτυχθούν οι δεσμοί μεταξύ τους.

«Τα νοσοκομεία χρεώνουν για την παραμονή στην αίθουσα αναμονής! Δεν με σοκάρει λοιπόν που σε χρέωσαν για να κρατήσεις το μωρό σου» έγραψε ένας χρήστης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου η χρέωση δεν έγινε για την αγκαλιά στο μωρό αλλά για τον επιπλέον νοσηλευτή που έφερε το νοσοκομείο στον θάλαμο για να βοηθήσει την μητέρα να έρθει σε επαφή με το μωρό μετά την καισαρική».

Βέβαια η μητέρα είχε ασφάλιση και έτσι τα περισσότερα έξοδα της καισαρικής ήταν καλυμμένα. Έτσι από τα 13.280 δολάρια πλήρωσε μόλις 1.600 δολάρια.

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top