Αθλητισμός

Σαββίδης: «Δεν θα ξαναπατήσει στη Τούμπα όποιος πέταξε τη φωτοβολίδα»

Ξεκάθαρος όσον αφορά τον ανεγκέφαλο που πέταξε την φωτοβολία ευθείας βολής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλον πως θα βρεθεί και δεν πρόκειται να πατήσει ποτέ πάλι το πόδι του στη Τούμπα. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για τη νίκη και την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα: «Εμείς δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο. Σαφώς βάζουμε στόχο να μπούμε στην πρώτη θέση, αλλά βεβαίως στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά».

Για την επιτροπή εξομάλυνσης: «Οι οπαδοί του καθαρού ποδοσφαίρου θα κερδίσουν. Λαμβάνουμε κάποιες αποφάσεις δραστικές και στη συνέχεια έρχεται μια προσωρινή διοίκηση. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς τη βιώνουμε. Όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποφασίσει η προσωρινή διοίκηση για την ημέρα των εκλογών. Οι εκλογές και η νέα διοίκηση θα είναι πραγματιστική. Πιστεύω ότι η διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου δεν έχει επιστροφή. Τώρα απλά έχουμε καθυστερήσει. Πιστεύω ότι η προσωρινή διοίκηση θα ελέγξει όλες τις καταστάσεις, τους διαιτητές και για κάποιο λόγο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι διαιτητές οι οποίοι προκαλούν τη βία και απολαμβάνουν εντολές ξεχωριστών ομάδων και βάζουν το δικό τους εγώ πάνω από το νόμο και το ποδόσφαιρο, θα έχουν αποκλειστεί. Και εμείς θα επιμένουμε να έχουν αποκλειστεί. Αυτός είναι ο στόχος μου, τον οποίο πρέπει να πετύχω. Σε γενικές γραμμές θα δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη δυνατότητα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο καινούργιο Δ.Σ. και να τους ευχηθώ καθαρό μυαλό στη δουλειά τους. Θέλω να πω εξ’ ονόματος του ΠΑΟΚ ότι σε κάθε αρχή θα τους στηρίζω. Εκτιμούμε ότι είναι ακόμα ένα στάδιο το οποίο πρέπει να το περάσουμε για την κάθαρση του ποδοσφαίρου».

Για αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα σήμερα στον αγωνιστικό χώρο: «Έχω δώσει ήδη κάποιες εντολές. Αυτές οι απαράδεκτε συμπεριφορές ανθρώπων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο δε μπορούν να μας αφήνουν ψύχραιμους. Έχουν δοθεί εντολές να βρεθεί αυτός που το έκανε και ο δικός μας στόχος είναι να μην επιτρέψουμε τέτοιοι άνθρωποι να ξαναβρεθούν στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχου άνθρωποι που έχουν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα. Όταν ένα παιχνίδι διεξάγεται ομαλά και καλά, ήταν έκπληξη αυτό που έγινε, ήταν κάτι παράξενο. Προφανώς κάποιος έπρεπε να εκπληρώσει το στόχο του, αλλά εμείς θα καταπολεμούμε τη βία, θα βρίσκουμε τέτοιους ανθρώπους και θα τους διώχνουμε από την Τούμπα. Για όλη τη ζωή του να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top