Ελλάδα

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρουν τίποτα», λέει ο παππούς του μικρού Μπεν

O Eddie Needham ο παππούς του μικρού Μπεν επέστρεψε στην Κω 25 χρόνια μετά για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών.

Ο 68χρονος άνδρας πέρασε δύο ολόκληρες ώρες μέσα στο στο σπίτι όπου για τελευταία φορά στις 24 Ιουλίου του 1991 είχε δει εκεί τον εγγονό του. «Αν ήταν να είχαν βρει κάτι εδώ θα το είχαν βρει μέχρι τώρα».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ελληνικό νησί επιθεώρησε τα θεμέλια του κτιρίου και είπε ότι δεν ήταν τα ίδια με αυτά που είχε εξαφανιστεί ο Μπεν. «Προφανώς το οίκημα αντικαταστάθηκε από κάποιο άλλο».

Ο Eddie Needham στο σημείο των ερευνών στην Κω

pappous ereynes

«Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα να επιστρέψω στο σημείο όπου για τελευταία φορά είδα τον εγγονό μου», λέει ο παππούς του μικρού Μπεν

Φεύγοντας από το μέρος όπου ο Eddie είδε για τελευταία φορά τον εγγονό του είπε στην Mirror: «Είμαι σίγουρος ότι κάνουν φανταστική δουλειά. Είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι αρχαιολόγοι στον κόσμο. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα βρουν κάτι παρόλο που δουλεύουν εξαιρετικά σκληρά», είπε και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν όταν ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ. Ένιωσα απαίσια».

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε: «Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για τον Eddie. Πολύ οδυνηρή διαδικασία. Αλλά θέλω οι ειδικοί εδώ να έχουν αναζητήσουν απαντήσεις μέσα από τις αναμνήσεις του».

Ο παππούς του Μπεν ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για το ενδιαφέρον αλλά και την συμπαράσταση που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένειά του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top