Πολιτική

Μητσοτάκης: Είστε ο πιο ψεύτης και ανίκανος Πρωθυπουργός

Με επιθετικό τρόπο ανέβηκε στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του, έναντι του Πρωθυπουργού.

«Η ακατάσχετη φλυαρία δεν είναι πάντα ένδειξη επιχειρημάτων. Η χυδαιότητα του λόγου σας, επιβεβαίωση της ενοχής σας και της δικής σας πολιτικής κατάρρευσης» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χρειάζεται να συστηθούμε. Σας γνωρίζουν και με γνωρίζουν.

Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός της χώρας. Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει πολύ σύντομα ότι θα είστε και ο πιο νέος τέως πρωθυπουργός της χώρας» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διερωτήθηκε δε: Είστε ή δεν είστε ο Πρωθυπουργός που υποσχέθηκε να δώσει 13η σύνταξη;

Είστε ή όχι ο Πρωθυπουργός που έλεγε κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και τώρα γίνεται για πρώτη φορά πλειστηριασμοί από το ΥΠΟΙΚ; Δεν έχετε ιδέα για το τι μιλάτε. Επειδή δεν τα γνωρίζετε πείτε στους συνεργάτες σας». Αποκάλυψε μάλιστα ότι «στο δήμο Ευόσμου θα βγουν στο σφυρί 8 εργατικές κατοικίες κ. Τσίπρα. Αυτή είναι η δική σας κληρονομιά».

Απαντώντας στις αιτιάσεις Τσίπρα για τα τα δάνεια στις τράπεζες ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε: «Δεν ντρέπεστε να μιλάτε εσείς για τις τράπεζες; Δεν χάσατε 25 δις. από τους χειρισμούς Βαρουφάκη; Αυτή η εξεταστική επιτροπή θα γίνει και θα μάθουμε ποιοι χειρισμοί δικοί σας και του κ. Βαρουφάκη μς οδήγησαν σ’ αυτή την εξέλιξη» προειδοποίησε. Οσο για τα δάνεια της ΝΔ είπε πως «σας εξήγησα πώς θα τα αποπληρώσουμε. Εσείς έχετε δάνεια κ. Τσίπρα; Δεν απαντήσατε ποτέ. Ολο ξαναζεσταμένα φαγητά μας σερβίρατε και σήμερα. Εμπράγματες εγγυήσεις έχετε βάλει στα δάνεια αυτά; Απαντήστε κάποια στιγμή. Θέλω να το ακούσω από εσάς στο μικρόφωνο για τα πρακτικά της Βουλής γιατί ενδέχεται να επανέλθουμε σ’ αυτό το θέμα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top