Πολιτική

Επίθεση της κυβέρνησης σε ΝΔ και Θεοδωρικάκο: Αδικα αγχώνονται, εκλογές θα γίνουν το 2019

Επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πολιτικό αναλυτή, Τάκη Θεοδωρικάκο, εξαπέλυσε η κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Αυγή και το σχόλιο του κ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος υποστήριξε πως το συμπέρασμα που προκύπτει από αυτήν είναι πως πρέπει να προκηρυχθούν το συντομότερο εκλογές.

«Είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις.

Όμως η Νέα Δημοκρατία βιάζεται και για άλλους λόγους.

Προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό.

Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας.

Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

ΥΓ. Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Η με τον αέρα των επιτυχιών της Gpo που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα. Καλή συνέχεια», αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top