Πολιτική

Φώφη: Είμαι σοκαρισμένη από το μίσος που έσταζε κάθε λέξη της ομιλίας Τσίπρα

Σοκαρισμένη δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για θέματα διαφθοράς.

«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη μετά τη χθεσινή συζήτηση. Ενοχλημένη και σοκαρισμένη. Γιατί εκτός από την κοκορομαχία που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον κ. Μητσοτάκη, αυτό που εμένα πραγματικά με σόκαρε χθες ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του Πρωθυπουργού» δήλωσε στον Real fm η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πρόσθεσε δε πως έχει παρακολουθήσει πολύ σκληρές αντιπαραθέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο ελληνικό Κοινοβούλιο όμως «όσο σκληρή και εάν ήταν η πολιτική αντιπαράθεση, υπήρχαν πάντα γέφυρες επικοινωνίας και δυνατότητες συνεννόησης για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούσαν και αφορούν τη χώρα» και τόνισε: «Η εθνική συμφιλίωση είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση, το ότι κλείσαμε τις πληγές μας και μπορούμε να έχουμε πολιτικές διαφορές, χωρίς να υπάρχει μίσος και οργή μεταξύ μας».

Οπως είπε η Φώφη Γεννηματά, «ο Πρωθυπουργός επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις» και «επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω Πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα, διαλύοντας και καταστρέφοντας ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top