Ελλάδα

Γιαγιά Μπεν: Ο μικρός είναι θαμμένος στην Κω, απλά δεν ξέρουν το πού

Πεπεισμένοι ότι ο μικρός Μπεν θάφτηκε στην Κω, χωρίς να γνωρίζουν, όμως, ακριβώς το πού, είναι οι Βρετανοί αστυνομικοί, όπως αποκαλύπτει η γιαγιά του μικρού αγοριού.

Μιλώντας στην Daily Mirror, η Κριστίν Νίνταμ αναφέρει: «Εχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος».

Παράλληλα η κυρία Νίνταμ αναφέρθηκε και στη στιγμή που η αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ ενημέρωσε την οικογένεια ότι έχουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν το αγοράκι που εξαφανίστηκε το 1991 ενώ παραθέριζε στην Κω. «Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν όσο πιο λεπτεπίλεπτα μπορούσαν», είπε.

Η 64χρονη γυναίκα ανέφερε ότι θυμάται τις τραγικές στιγμές όταν χάθηκε το μικρό παιδί, ωστόσο, τονίζει ότι θέλει να κρατάει μέσα τις τις πιο όμορφες αναμνήσεις, όπως τη στιγμή της γέννησής του μικρού Μπεν. «Ημουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας», θυμάται η γιαγιά του μικρού.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top