Ελλάδα

Η “φωνή” του MEGA ζητάει από Μαρινάκη και Σαββίδη να πάρουν το κανάλι

Έκκληση στους δύο υπερθεματιστές.

Η φωνή του MEGA, Γιάννης Σιδεράδης, ο οποίος έγινε γνωστός από την εκφώνηση των trailer του σταθμού, απευθύνει έκκληση στους Μαρινάκη και Σαββίδη να αναλάβουν την τύχη του καναλιού.

“Κ. Μαρινάκη και Κ. Σαββίδη , γράφω αυτό το μήνυμα χωρίς να γνωρίζω αν θα φτάσει στον προορισμό του, αλλά νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσω εκφράζοντας την αγωνία για το σύνολο των εργαζομένων που φοβάται για το μέλλον,πιστεύοντας ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς . Ονομάζομαι Γιάννης Σιδεραδης και είμαι ο εκφωνητής των trailer του τηλεοπτικού σταθμού mega channel. Όπως θα γνωρίζετε, το κανάλι έχει εισέλθει σε μία προβληματική περίοδο λόγω της απουσίας της ανακεφαλαιοποίησης των μετοχών, αλλά και την παράξενη στάση των τραπεζών, καταγγέλλοντας τα δάνεια, κλείνοντας την πρόσβαση στους λογαριασμούς του καναλιού, και μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να μαζέψει 32 εκατομμύρια χωρίς πρόγραμμα, παρά μόνο με επαναλήψεις !

Επίσης έχει καταφέρει αυτό το διάστημα και βρίσκεται πρώτο στα δυναμικά κοινά 15-44. Θα ήθελα λοιπόν να σας επισημάνω να βάλετε στο κάδρο των συζητήσεων σας και το mega channel, γιατί πιστεύω ότι ένα τέτοιο Brand name με μία καταπληκτική ταινιοθήκη και το πιο έμπειρο προσωπικό στα ΜΜΕ , όχι μόνο μπορεί να είναι μία βιώσιμη επιχείρηση , αλλά μία επιχείρηση επικερδή ! Το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όντας απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, προσδοκώντας να μην πέσει μαύρο στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας, μόνο και μόνο για το καπρίτσιο μίας εφήμερης κυβέρνησης ,αφήνοντας στο δρόμο 500 και πλέον οικογένειες.Το mega είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι του ! Πιστεύω το μήνυμα μου να φτάσει σε εσάς ! Σας ευχαριστώ πολύ!!”.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top