Πολιτική

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η κυβέρνηση είναι αδίστακτη – Χρειάζονται άμεσα εκλογές

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος.

Στο αίτημά του για εκλογές ανεφέρθηκε εκ νέου ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, και εξαπέλυσε επίθεση εφ” όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης.

Η πολιτική αλλαγή είναι επείγουσα και αναγκαία προϋποθεση για να ορθοποδήσει η χώρα, τόνισε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό, γιατί «το κόστος της κυβερνητικής ιδεοληψίας και ανικανότητας το επωμίζονται οι πολίτες». «Δεν υπάρχει πλέον χρόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι η ΝΔ έχει ισχυρό πολιτικό προβάδισμα και μεγάλη επιρροή στην ελληνική κοινωνία.

Συνεχίζοντας να εκτοξεύει τα «πυρά» του ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για αντισυνταγματικές διαδικασίες και συνεχείς παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Προειδοποιώ ότι δεν θα επιτρέψω στους λίγους να μετατρέψουν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε κυβερνητικό βιλαέτι» τόνισε και σημείωσε ότι: «Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα είμαστε η πολιτική δύναμη που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη έχουμε πολύ δυνατές ρίζες, γιατί κρατήσαμε σταθερές αρχές, όπως την απέχθεια στον λαϊκισμό».

Προειδοποίησε ότι κάθε ημέρα που περνά με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο περισσότερο εξασθενεί η χώρα και ζήτησε να μην επιτραπεί η ξέφρενη πορεία στον κατήφορο.

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top