Διεθνή

Τραμπ: Η Χίλαρι μπορεί να είναι τρελή -Μπορεί να απάτησε και τον Μπιλ Κλίντον

Προσπαθώντας να ανακάμψει, μετά από την ήττα του στο πρώτο debate, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφυγε στη συνήθη τακτική του: επιτέθηκε στην Χίλαρι Κλίντον με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος χλεύασε την υγεία της αντιπάλου της, αλλά και τον γάμο της, ενώ πρότεινε ότι θα πρέπει να φυλακιστεί.

Μιλώντας μπροστά σε περίπου 5.000 άτομα στην Πενσιλβάνια, ο Τραμπ έδειξε ότι μπορεί να ξεφύγει ακόμη περισσότερο, όταν μιλά για την Κλίντον, «χτυπώντας» ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα.

«Εχει ταμπεραμέντο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι τρελή», είπε και στη συνέχεια υπονόησε ότι η Κλίντον μπορεί να ήταν άπιστη απέναντι στον σύζυγό της. «Δεν νομίζω καν ότι είναι πιστή στον Μπιλ, αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια. Και πραγματικά, γιατί να είναι;», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Μάλιστα, ο Ρεπουμπλικανός- στις συγκεντρώσεις του οποίου ακούγεται συχνά το σύνθημα «κλείστ’ την μέσα»- έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι η αντίπαλός της «θα έπρεπε να είναι στη φυλακή».

Ακόμη αναφέρθηκε στην κατάρρευση της Κλίντον, σε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου. «Δεν μπορούσε καν να περπατήσει λίγα μέτρα μέχρι το αυτοκίνητο», είπε, χλευάζοντας την υγεία της αντιπάλου του, ενώ την ίδια ώρα μιμούνταν ότι παραπατούσε.

Ο Τραμπ επανέλαβε και τους ισχυρισμούς του ότι μπορεί να γίνει εκλογική απάτη σε συγκεκριμένες περιοχές της Πενσιλβάνια.

Ο ίδιος επέμεινε ότι κέρδισε το debate, αλλά πρόσθεσε ότι η επιτροπή για τη διεξαγωγή της «μονομαχίας» του έδωσε επίτηδες ελαττωματικό μικρόφωνο για να τον σαμποτάρει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top