Πολιτική

Μάχη και με non paper -Μαξίμου: Κρύβεται ο Μητσοτάκης -ΝΔ: Επικρατήσαμε πλήρως

Η σκληρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίστηκε και αφού κατέβηκαν από τη Βουλή οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε non paper του μεγάρου Μαξίμου, υποστηρίζεται ότι «Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται». Οπως σημειώνεται «στην συζήτηση για την διαπλοκή στην Βουλή για πρώτη φορά ακούστηκαν στην Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και την διαπλοκή».

Υπογραμμίζεται δε ότι «ο κύριος Μητσοτάκης, όπως αναμενόταν, δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

Προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για την Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που κρύφτηκαν σε συρτάρια, ως «θεωρίες συνομωσίας»» και το σημείωμα του Μαξίμου καταλήγει: «Οι πολίτες που παρακολουθούν την συζήτηση, κρίνουν».

ΝΔ: Πλήρης επικράτηση Μητσοτάκη

«Πλήρη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», έβλεπαν οι συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στη Βουλή. Όπως εξηγούσαν, «δεν ακούσαμε κάτι καινούργιο από τον πρωθυπουργό, αυτά που είπε ήταν αναμάσημα των όσων έχει πει. Αποκαλύφθηκε όλη η μεθόδευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο πρωθυπουργός δεν έκανε πρόταση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής, εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατέθεσε εννέα συγκεκριμένες προτάσεις. Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, που συμπυκνώθηκαν στη “λίστα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ”».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top