Πολιτική

ΝΔ για τη δημοσκόπηση της «Αυγής»: Η κυβέρνηση να ακούσει την κοινωνία και να πάει σε εκλογές

Το πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ αποδεικνύει η δημοσκόπηση της «Αυγής», ήταν το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue.

Κάνοντας λόγο για «συντριπτική» υπεροχή του κ. Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού και για υπεροχή μίας κυβέρνησης ΝΔ έναντι εκείνης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να ακούσει τη φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, το ταχύτερο δυνατό. Να σημειωθεί πως στην εν λόγω δημοσκόπηση, το 51% απαντά ότι μάλλον χρειάζεται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Η χώρα στην δύσκολη και πραγματικά κρίσιμη περίοδο που διανύει έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη κοινωνία.

Μία τέτοια κυβέρνηση ο ελληνικός λαός γνωρίζει, όπως δείχνει και αυτή η μέτρηση, ότι πρέπει να έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα αυτά γεμίζουν με ευθύνες τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, που οφείλουν να αποδείξουν στην πράξη, ότι υπερβαίνουν τα λάθη και τις αδυναμίες του χθες και χωρίς καμιά έπαρση, αλαζονεία ή ρεβανσισμό αγωνίζονται σκληρά για να συμβάλουν στο δημιουργικό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη», σχολίαζαν ακόμη στη ΝΔ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top