Διεθνή

Ο Φάρατζ δικαιολογεί τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Είναι απλά ένα κυρίαρχο αρσενικό που καυχιέται

Τον ιδανικό υποστηρικτή έχει βρει στο πρόσωπο του Νάιτζελ Φάρατζ ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Βρετανός έσπευσε να δικαιολογήσει απόλυτα τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν τα σεξιστικά του σχόλια.

Ο Φάρατζ παραδέχθηκε μεν ότι αυτά που είπε ο Τραμπ, σε βίντεο που κυκλοφόρησε χθες από συνομιλία του το 2005, είναι άσχημα. Φρόντισε όμως να του δώσει «άλλοθι».

«Κοιτάξτε, είναι το καύχημα ενός κυρίαρχου αρσενικού. Είναι από τα πράγματα που, για να είμαστε ειλικρινείς, κάνουν οι άνδρες. Κάθονται, πίνουν και μιλούν έτσι», είπε ο Φάρατζ για τις απίστευτες ατάκες του Τραμπ όπως ότι «οι γυναίκες σε αφήνουν να τους κάνεις ό,τι θες όταν είσαι σταρ» ή «μπορείς να τις αρπάξεις από το μ@@@ι», που ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο.

«Αρκετές γυναίκες λένε μεταξύ τους πράγματα που δεν θα ήθελαν να το δουν στο Fox News ή στο πρωτοσέλιδο εφημερίδες», πρόσθεσε ο Φάρατζ συνεχίζοντας την υπεράσπιση του Τραμπ. «Δεν προσποιούμαι ότι είναι καλό, είναι άσχημο», φρόντισε να συμπληρώσει.

Τα σχόλια του Φάρατζ είναι στο ίδιο πνεύμα με την αρχική αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος έκανε λόγο για «διάλογο αποδυτηρίων», πριν τελικά αναγκαστεί να απολογηθεί μετά από τον σάλο που είχε προκληθεί.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top