Ελλάδα

Ο πατέρας της Άννυ καρφώνει τον Νίκι: Κάτι έκανε στο παιδί όταν έμειναν μόνοι

Εξομολόγηση – σοκ έκανε ο πατέρας της μικρής Άννυ στον ψυχίατρο μέσα από τις Φυλακές Κέρκυρας, “καρφώνοντας” τον φίλο του και συγκατηγορούμενό του στη φρικιαστική υπόθεση ότι ίσως έχει ευθύνη για ό,τι συνέβη στο κορίτσι.

“Πιστεύω ότι ο Νικολάι κάτι έκανε στην Άννυ όταν έμειναν μόνοι στο δωμάτιο” είπε αινιγματικά ο πατέρας “Χάνιμπαλ” στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Παπαδάτο, ο οποίος τον εξέτασε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Όπως αποκαλύπτει η “Espresso”, ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για κώδικα σιωπής, επισημαίνοντας στην έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που συνέταξε για τον Σάββα (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ).

Σύμφωνα με τον επιστήμονα που εξέτασε τον πατέρα υπάρχει ένοχο μυστικό στις συνθήκες θανάτου του παιδιού. “Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πιστεύω ότι κάτι έγινε και δεν το λένε. Δεν είναι προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο” λέει ο κ. Παπαδάτος στην Espresso και δυστυχώς η υποψία του είναι ανατριχιαστική καθώς λέει ότι ίσως είναι “κάτι σεξουαλικού τύπου, που κρύβεται”.

Οι υποψίες βασίζονται στο ότι όπως λέει ο καθηγητής “είναι προφανές ότι η μη αναφορά στην ώρα και τον τρόπο θανάτου δεν είναι αποτέλεσμα ψυχικής διαταραχής, διατάραξης συνείδησης ή λήψης ναρκωτικών… Επομένως η μη αναφορά στα συμβάντα θανάτου είναι ερμηνεύσιμη μόνο στο πλαίσιο επιλογής απόκρυψης γεγονότων και ανάλογης υπεράσπισης του εαυτού του”.

Μάλιστα φαίνεται να θέλει να στρέψει τις ευθύνες προς τον 30χρονο φίλο του Νικολάι λέγοντας “πιστεύω ότι κάτι έκανε στο παιδί” όσο εκείνος ήταν για δέκα περίπου λεπτά στην τουαλέτα. Λέει ότι φοβάται τον κατά τα άλλα φίλο του Νικολάι, λέγοντας ότι είναι “αλεπού” που τρυπώνει στο μυαλό των άλλων.

Την ίδια στιγμή όμως ο πατέρας της μικρής υποστηρίζει ότι το παιδί πέθανε… από στεναχώρια γιατί του έλλειπαν οι παππούδες της… αφήνει επίτηδες κενά για θολώσει το τοπίο, λένε οι ειδικοί.

Δεν διστάζει μάλιστα να παραδεχθεί ότι είχε συναίσθηση του τι έκανε όσο τεμάχιζε το παιδί του λέγοντας “καταλάβαινα τι γινόταν, αλλά σκεφτόμουν αυτό που άρχισα πρέπει να το τελειώσω”.

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top