Πολιτική

Ποτάμι: O ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει και την Ευρώπη με μπροστάρη τον σύντροφο Καμμένο

«Φέτος μοιράστηκαν στην ώρα τους τα σχολικά βιβλία» ξεκινά την ανακοίνωση του το Πατάμι σχολιάζοντας το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Πάνου Καμμένου.

«Με αυτό το ακαταμάχητο επιχείρημα που συνεχώς προβάλλει εδώ και ένα μήνα σε κάθε του ομιλία ο κ.Τσίπρας (το είπε και στην ομιλία του για τη διαπλοκή!), παρουσιάστηκε στο δύσκολο και απαιτητικό κοινό του Τάε Κβον Ντο.

Βέβαια, και η ανεργία μειώθηκε και η οικονομία είναι έτοιμη να απογειωθεί. Αλλά αυτά είναι αυταπόδεικτα, τα συζητά όλος ο κόσμος, οπότε δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπήκε στον κόπο να τα πει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι.

«Το σημαντικότερο πάντως, είναι ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κόσμο (εδώ εννοούμε τον πλανήτη) ο ΣΥΡΙΖΑ το πήρε απόφαση και θα αλλάξει – εκτός από την Ελλάδα – και την Ευρώπη.

Με μπροστάρη αυτή τη φορά τον σύντροφο Καμμένο (που θα φέρει και τον Φάρατζ και άλλους ομοϊδεάτες). Καλό σ/κ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Απάντηση από ΑΝΕΛ

«Εδώ ισχύει η ρήση γνωστού παλαιού πολιτικού: Ποιος το είπε; Α, ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι του. Ε, τότε δεν έχει την παραμικρή σημασία…» αναφέρει σε απάντησή της στο Ποτάμι, η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top