Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει με μεγάλο κρότο

Στο ΒΗΜΑ FM μίλησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε πως δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές.

Παράλληλα σημείωσε πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολες ψηφοφορίες είναι συμπαγής καθώς είναι ισχυρές οι εξαρτήσεις που έχει δημιουργήσει.

«Οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν γίνει μια γροθιά, ένα πιάνο, μια σαμπάνια, μια παρέα. Τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το απλό βουλευτιλίκι, καθώς έχουν βάλει και τους φίλους ή συγγενείς τους στο Δημόσιο. Υπάρχει αυτήν τη στιγμή πολυεπίπεδη εξάρτηση και έτσι είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Ξέρουν ότι έχουν πει ψέματα, ότι έχουν ξεγελάσει την κοινωνία και ότι ο κρότος τους όταν θα πέσουν θα είναι πολύ μεγάλος και θέλουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτοί που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάρα πολλοί και θα τους βρουν απέναντι τους όταν πάψουν να είναι βουλευτές. Αυτό συσπειρώνει τους 153 ακόμη περισσότερο και θα το πάνε μέχρι τέλους», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Οσον αφορά τις εξελίξεις στον δικαστικό χώρο και την επιθυμία της κυρίας Θάνου για το όριο συνταξιοδότησης των δικαστών ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «Η κυρία Θάνου δεν μπορεί να πραγματοποιεί πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ της κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι αρμοδιότητα ενός δικαστή. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο των φτωχών. Ο απλός κόσμος είναι εκείνος χρειάζεται την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για να νιώσει ασφάλεια απέναντι σε όσους τον απειλούν, αλλά απέναντι και στον ισχυρότερο, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμη και το κράτος. Αν το κράτος ελέγχει τη Δικαιοσύνη ψαλιδίζει τις δυνατότητες του κόσμου να στραφεί στη Δικαιοσύνη για να λύσει το πρόβλημα του».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top