Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπηρέτες των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους

Υπηρέτες των καναλαρχών που δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους χαρακτηρίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για αντιδημοκρατικό κατήφορο μετά την κατάθεση της τροπολογίας Παππά.

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που για 27 χρόνια υπηρέτησαν τους καναλάρχες, τολμούν να μιλούν για δημοκρατία. Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με απόλυτη διαφάνεια» και υπογραμμίζει ότι «γίνεται πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση για την άρση της ασυδοσίας και την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Νωρίτερα, η ΝΔ σε δική της ανακοίνωση, σημείωνε:

«Το πραξικόπημα Τσίπρα – Παππά κορυφώνεται με άλλη μια αυταρχική πράξη που οδηγεί μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες σε κλείσιμο τα τηλεοπτικά κανάλια.

Οι ευθύνες τους για τις μαύρες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι τεράστιες.

Οφείλουμε όλοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top