Διεθνή

Σοκ: Πατέρας βιντεοσκοπεί τη στιγμή που λέει στον γιο του ότι η μαμά του πέθανε από ναρκωτικά

Σάλο προκαλεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει έναν πατέρα να λέει on camera στον γιο του πως η μητέρα του πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Brenden Bickerstaff-Clark, και ο ίδιος τοξικομανής που βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης, πήρε την πρωτοβουλία να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που ανακοινώνει στον γιο του τον θάνατο της μητέρας του.

Το βίντεο αρχίζει με τον πατέρα να κάθεται απέναντι από τον γιο του σε ένα τραπέζι. Ο Brenden αρχικά πιάνει το χέρι του γιου του και μετά του λέει: «Εχω κάτι να σου πω, ΟΚ; Η μαμά πέθανε χθες το βράδυ».

Ο μικρός μένει για δευτερόλεπτα άφωνος και μετά ρωτάει: «Τι;! Τι εννοείς; Η μαμά μου;! Πώς;!». «Από τα ναρκωτικά», είναι η απάντηση που παίρνει και αμέσως ξεσπάει σε κλάματα μέσα στα χέρια μιας γυναίκας που κάθεται δίπλα του.

«Λυπάμαι πολύ» ακούγεται να λέει η γυναίκα που έχει αγκαλιάσει το παιδί, την ώρα που ο πατέρας του απλώνει τα δύο χέρια του για να το πιάσει. Λίγο μετά, ο πατέρας σηκώνεται και πηγαίνει να κάτσει δίπλα στον γιο του, λέγοντάς του μόνο: «Λυπάμαι πολύ. Σ’ αγαπάω. Μπορώ να έχω μια αγκαλιά;».

Και ενώ το παιδί κλαίει στην αγκαλιά του πατέρα του, εκείνος λίγο μετά γυρίζει προς αυτόν που τραβάει το βίντεο και του λέει: «Αρκετά».

narkovideo2

Το βίντεο έχει ήδη πάνω από 14 εκατ. views σε όλο το διαδίκτυο, προκαλώντας πληθώρα σχολίων -τα περισσότερα εκ των οποίων υποστηρικτικά.

Ο ίδιος ο πατέρας έγραψε ότι βιντεοσκόπησε τη σκηνή «για καθέναν που είναι πάντα “εθισμένος” με τα παιδιά του». Και συνέχισε: «Σήμερα έπρεπε να πω στον 8χρονο γιο μου ότι η μαμά του πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση και η πραγματικότητα της ασθένειάς μας. Μην αφήσετε αυτόν τον εθισμό να αναγκάσει κάποιον να πει στο παιδί σας ότι είστε νεκροί λόγω των ναρκωτικών. Αυτό ήταν ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που έχω αναγκαστεί να κάνω στη ζωή μου. Ο γιος μου δεν έχει πια μητέρα εξαιτίας της ηρωίνης. Σας παρακαλώ ζητήστε βοήθεια, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην υποφέρουν ποτέ».

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι «καθαρός» εδώ και 94 ημέρες και ότι το βίντεο είναι πραγματικό. «Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Επρεπε να βάλω κάποιον να το τραβήξει έτσι ώστε όσι είναι εθισμένοι με τα παιδιά τους να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα αυτής της επιδημίας. Εγώ ο ίδιος ακολουθώ πρόγραμμα απεξάρτησης και σήμερα είμαι 90 ημέρες “καθαρός”. Σας παρακαλώ, μοιραστείτε αυτό το βίντεο και βοηθήστε να σωθεί η ζωή ενός γονιού».

Οσο για την αντίδραση όσων είδαν το βίντεο; «Προσεύχομαι για την οικογένειά σας, ιδίως για το παιδί. Τώρα πρέπει να μείνεις “καθαρός” για τον γιο σου. Αν έστω και ένας γονιός κατάλαβε, το βίντεο που τράβηξες άξιζε τον κόπο», έγραψε μια γυναίκα.

«Ηταν σπουδαίο που βιντεοσκόπησε αυτή τη στιγμή. Πονάει και ο πόνος του αυτός είναι αληθινός. Αλλά προσπαθεί να σιγουρευτεί ότι κανένα άλλο παιδί θα δεν βιώσει αυτή την εμπειρία», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Ωστόσο, κάποιοι ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί. «Η μαμά του πέθανε από μια κακή επιλογή! Εύχομαι αυτό το μικρό αγόρι να μην είχε γνωρίσει ποτέ κανέναν από τους δυο σας!», έγραψε κάποιος.

«Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο: το ότι σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να βιντεοσκοπήσει μια τόσο τραγική στιγμή ή το ότι τόσο πολλοί άνθρωποι φαίνεται να θεωρούν πως ήταν καλή ιδέα η βιντεοσκόπηση», ήταν το καυστικό σχόλιο ενός άλλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που έχει διχάσει:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top