Αθλητισμός

H γροθιά του θανάτου: Πυγμάχος πέθανε μετά από αγώνα -VIDEO

Ενας 25χρονος Σκοτσέζος πυγμάχος, ο οποίος έχασε στον πέμπτο γύρο αγώνα στη Γλασκόβη την Πέμπτη, υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο.

Ο Μάικ Τάουελ είχε τραυματιστεί σοβαρά, στην αναμέτρησή του με τον Ντέιλ Εβανς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, Κλόι Ρος, ανακοίνωσε τον θάνατό του, 12 ώρες από τη στιγμή που οι γιατροί τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη. «Εδωσε μάχη μέχρι το τέλος», είπε συντετριμμένη, προσθέτοντας ότι ο Τάουελ έχασε τη ζωή του εξαιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας που είχε υποστεί.

«Από τη στιγμή που τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη άντεξε 12 ώρες. 12 ολόκληρους γύρους χωρίς υποστήριξη. Εδωσε μάχη μέχρι τέλους και μας έκανε τόσο υπερήφανους… Εφυγε κάνοντας αυτό στο οποίο ήταν καλύτερος», είπε η Ρος.

Ο Εβανς δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τον θάνατο του αντιπάλου του, αλλά περιέγραψε τον Τάουελ ως «αληθινό μαχητή», μετά από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. «Δεν ήθελα ποτέ να δω τον αντίπαλό μου να μεταφέρεται με φορείο εκτός ρινγκ. Ποιος θα ήθελε ποτέ να δει κάτι τέτοιο;», είχε πει ακόμη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top