Πολιτική

Καμμένος: Στενή σχέση του Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο της Siemens

Για «στενή σχέση» του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens έκανε λόγο ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή.

«Ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε γι’ αυτήν. Και το μόνο που απάντησε είναι ότι καθυστέρησε η μετάφραση της δικογραφίας. Ποιος το έκανε; Ο γνωστός Ντογιάκος. Παναθηναϊκάκια δεν το λέγατε;», πρόσθεσε.

«Έχετε βουλευτή σας το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου, τον Β. Οικονόμου, και κατηγορείτε την κυβέρνηση;», ρώτησε τη Ν.Δ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Εν συνεχεία επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, επισημαίνοντας πως το «protagon» έπαιρνε χρηματοδότηση από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Γριβέα.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας βοήθησε οικονομικά γνωστό δημοσιογράφο να βγάλει site τα οποία του κάνουν προσωπικές επιθέσεις. Υπενθύμισε ακόμη ότι η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO των Καλογρίτσα και Θεοδωρικάκου (που, όπως είπε, είναι «στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη») έβγαζε πρώτη την ΝΔ στις εκλογές.

Ακόμη ο Π. Καμμένος επιτέθηκε στον πρ. πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο που δεν παρακολούθησε την συνεδρίαση. «Ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;», ανέφερε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top