Πολιτική

Νέα πρόκληση Πολάκη: Τα βοθροκάναλα δείξανε ότι δεν μίλησα με καρκινοπαθή

Με νέα δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ… επέστρεψε ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης και σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει εκ νέου τις εντυπώσεις -με αφορμή την αγανάκτηση μίας καρκινοπαθούς – είπε από το Συνέδριο ότι «τα βοθροκάναλα δείξανε ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή».

«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή», είπε και συνέχισε: «Εχουμε πόλεμο».

Στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία ότι: «Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα», είπε και υπογράμμισε ότι «το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται για ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45αρια».

«Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της;», διερωτήθηκε στη συνέχεια λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία για δυο λόγους: γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων και επειδή βρέθηκε μια εξουσία με τον Αλέξη και είπε πάμε να κυβερνήσουμε».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top