Πολιτική

Τι απάντησαν Φλαμπουράρης-Σταθάκης στον Μητσοτάκη για τα πόθεν έσχες τους

Απαντήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη που άφησε αιχμές για «κουκούλωμα» των πόθεν έσχες Φλαμπουράρη-Σταθάκη έδωσαν οι υπουργοί Επικρατείας και Οικονομίας.

Παίρνοντας τον λόγο, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγνόησε – εσκεμμένα ή όχι – την αλήθεια. Επικαλέστηκε την επιτροπή 7μελή πόθεν έσχες που στην οποία μόνο δύο μέλη της κυβέρνησης υπάρχουν και η οποία έκρινε ότι το πόθεν έσχες του ήταν καθαρό. «Δεν βρήκε το παραμικρό να καταμαρτυρήσει. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης» είπε ο κ. Φλαμπουράρης χαρακτηρίζοντας ως «λυπηρό» το γεγονός σε μια τέτοια συζήτηση τα επιχειρήματα του αρχηγού της ΝΔ να είναι τόσο ισχνά.

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ήταν πιο ειρωνικός έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Περίμενα να έχει μεγαλύτερη λίστα διαπλοκής ο πρόεδρος της ΝΔ αλλά τα μόνα ονόματα που άκουσα ήταν του Φλαμπουράρη και το δικό μου» είπε. Και υπενθύμισε ότι ο πατέρας του σημερινού προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ του για το πόθεν έσχες του. «Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στάθηκε στο πλευρό μου δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό. Τιμάμε τον πατέρα μας, πριν από όλα» είπε ο κ. Σταθάκης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top