Ελλάδα

Τι είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς για την εξαφάνισή της

Αυτοβούλως έφυγε από το σπίτι της η 16χρονη Άννα από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, η οποία αγνοούνταν από τις 8 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Χθες, ωστόσο, έδωσε τέλος στην αγωνία των συγγενών της καθώς εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είπε στην αστυνομία ότι έφυγε αυτοβούλως από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μαζί με τον πατέρα της ο οποίος και έχει την επιμέλειά της.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η περιπέτεια της ανήλικης Αννας Τ., 16,5 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης και είναι καλά στην υγεία της. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top