Πολιτική

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Καμίνη ότι κατέβασε τις αφίσες του

Ανακοίνωση ενάντια στο δήμαρχο Αθήνας Γιώργο Καμίνη για το κατέβασμα αφισών εξέδωσε το ΠΑΜΕ κατηγορώντας τον ότι «κυνηγά τη φωνή τους και τις διεκδικήσεις» συνδικαλιστικών οργανώσεων.

«Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά τη στάση του Δημάρχου Αθήνας που παραμονές μεγάλης συγκέντρωσης συνδικαλιστικών οργανώσεων, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, συνδικάτων, κυνηγά τη φωνή τους και τις διεκδικήσεις τους, καθώς κατεβαίνουν καθημερινά οι αφίσες ενημέρωσης», αναφέρει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει:«Με τη στάση του αυτή ουσιαστικά στηρίζει την αντιλαϊκή πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου και της κυβέρνησής του, που έχει ρημάξει τα δικαιώματα, τη ζωή των εργαζομένων».

Όπως σχολιάζει πάντως το ΠΑΜΕ «Την ίδια στιγμή στους δρόμους της πόλης υπάρχει ποικιλία από αφίσες και πανό για άλλες δραστηριότητες που μένουν άθικτες διότι προφανώς το περιεχόμενος τους δεν ενοχλεί τη δημοτική αρχή».

«Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς τη Δημοτική αρχή αλλά και κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα περάσουν. Καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες να δώσουν απάντηση, να συμμετάσχουν μαζικά στα πανεργατικά συλλαλητήρια στις 17 Οκτώβρη σε όλη τη χώρα, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στις 6.30μμ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top