Ελλάδα

Βάζουν αγγελίες για να «ψαρέψουν» ερωτικές συντρόφους -Τα αισχρά μηνύματα υποτιθέμενου εργοδότη

Μια αγγελία στην Πάτρα, η οποία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την περασμένη εβδομάδα, έχει γίνει αιτία αναστάτωσης για πολλά κορίτσια της πόλης που αναζητούν εργασία.

Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα Κόσμος», στην αγγελία ζητείται γραμματέας σε ταξιδιωτικό γραφείο, με τον εργοδότη να θέτει ως απαραίτητες προϋποθέσεις, τη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται, η συγκεκριμένη αγγελία δεν είναι παρά μόνο μια καλοστημένη βιτρίνα, αφού τα μηνύματα που λαμβάνουν οι νεαρές κοπέλες μετά την πρώτη επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο, στην κυριολεξία σοκάρουν.

Τι κάνει ο… υποτιθέμενος εργοδότης

Αρχικά δηλώνει σε γραπτό μήνυμα πως είναι σοβαρός επιχειρηματίας και πως ψάχνει μία σοβαρή κοπέλα για γνωριμία. Αφού η εκάστοτε κοπέλα του ξεκαθαρίσει ότι δεν ζητάει γνωριμία αλλά ψάχνει μόνο για εργασία, τα μηνύματα γίνονται χυδαία!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση μιας κοπέλας περίπτωση Πατρινής κοπέλας, η οποία δέχθηκε αισχρά μηνύματα, με τον «εργοδότη» να την καλεί ευθέως να αποδεχθεί τις σεξουαλικές του ορέξεις.

10_165 11_183 12_159 13_115

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top