Πολιτική

Βενιζέλος διαψεύδει Καμμένο ότι του προτάθηκε να μπει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Aπέρριψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ότι είχε προσκληθεί στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, όπου παρουσία του ζητήθηκε από τον νυν υπουργό Αμυνας να συνεργαστεί με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, εξέφρασε την απορία του, λέγοντας:

«Το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση ένα δεξιό κόμμα, και να χάσει την επηρροή του; Εμείς θέλαμε να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις ημερομηνίες συγκρότησης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας του κόμματος του κ. Καμμένου, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ είχαν δημιουργηθεί την επίμαχη χρονική στιγμή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέληξε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτού».

Τί είπε ο Καμμένος

Σήμερα, σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm» ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έριξε νέες βολές εναντίον του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

«Ο κ. Καλογρίτσας εμένα με είχε καλέσει σπίτι του, παρουσία του κ. Βενιζέλου και μου ζητούσε τη μία φορά να συνδράμω, να μπω στην κυβέρνηση -πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ- να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, και τη δεύτερη φορά να μη συμπράξω με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με ποιον», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top