Διεθνή

Βίντεο σοκ: 22χρονος αυτοκτόνησε ζωντανά στο Facebook επειδή τον χώρισε η κοπέλα του

Τον τραγικό επίλογο της σύντομης ζωής του έγραψε ένας νεαρός Τούρκος από την πόλη Οσμανίγιε, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε ζωντανά στο Facebook, λόγω απελπισίας επειδή τον χώρισε η κοπέλα του.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο νεαρός Erdogan Ceren μιλά στην κάμερα κρατώντας παράλληλα μια καραμπίνα στο στήθος του. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα, τελικά πυροβολεί και δίνει τέλος στη ζωή του.

Ο 22χρονος εξηγεί αρχικά στα άτομα που τον παρακολουθούν στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι η κοπέλα του τον χώρισε και γι’ αυτό αποφάσισε να αυτοκτονήσει. «Κανείς δεν με πίστευε όταν έλεγα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου. Κοιτάξτε λοιπόν», λέει ο νεαρός πιέζοντας το όπλο στο στήθος του και έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη.

Προς στιγμήν, το όπλο παθαίνει εμπλοκή, αναβάλλοντας για λίγες στιγμές τα σχέδια του 22χρονου.

Ωστόσο, στη συνέχεια του σοκαριστικού κλιπ ο Ceren διορθώνει την θέση της κάμερας, στοχεύει ξανά και πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον τουρκικό ιστότοπο bugunun haberi, οι συγγενείς του άτυχου νεαρού άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ceren συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη σχέση του και το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις του γίνονταν όλο και πιο «σκοτεινές» και μελαγχολικές. Πρόσφατα, είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα ότι αισθάνεται «διαλυμένος» από τον χωρισμό του και τον είχε παρομοιάσει με «αργό θάνατο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top