Διεθνή

11χρονη βρήκε… καταζητούμενο (!) μέσα στην ντουλάπα της

«Κάθε φορά που έρχομαι στην ντουλάπα, στο δωμάτιο μου ή στο μπάνιο μου, οπουδήποτε, απλά σκέφτομαι το περιστατικό και θυμάμαι πόσο τρομακτικό ήταν», λέει η 11χρονη Πρίσλεϊ Μπράουν.
Η μικρή έπαιζε με το κινητό της όταν ξαφνικά είδε στον καθρέπτη της την αντανάκλαση του Ρέις Κοξ.

Ο 26χρονος, ο οποίος καταζητείτο για δύο κακουργήματα, το έσκασε από την αστυνομία την περασμένη Κυριακή. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μικρής και όταν αυτή τον είδε αρκέστηκε να της πει: «Μην φοβάσαι μικρό κορίτσι».

«Ξεκίνησα να τσιρίζω όσο πιο δυνατά μπορούσα», είπε βέβαια η Πρίσλεϊ στο KFOR. Οι γονείς της στο άκουσμα των κραυγών έτρεξαν στο δωμάτιο της.
Η μητέρα της Μόνικα Μπράουν, βρήκε την μικρή να κλαίει στον διάδρομο. Ο πατέρας της άρπαξε τον καταζητούμενο, αλλά αυτός το έσκασε εκ νέου. Μάλιστα πριν φύγει άρπαξε 100 δολάρια που η μικρή είχε πάρει ως δώρο γενεθλίων.

Η αστυνομία τον εντόπισε να περπατά σε κοντινό δρόμο το επόμενο πρωί και τον συνέλαβε για τις εκκρεμείς κατηγορίες, συν δύο επιπλέον για διάρρηξη και απόδραση.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιες ήταν οι αρχικές κατηγορίες που βάρυναν τον καταζητούμενο, αλλά παραμένει στην φυλακή με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 40.000 δολάρια.
«Θα μπορούσε να την φιμώσει», λέει η μητέρα της 11χρονης και με τρόμο παρατηρεί: «Ποιος ξέρεις ποιος τι θα μπορούσε να συμβεί;»

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top