Πολιτική

Δεν έφαγε η Ρένα Δούρου αντί 900 ευρώ -Ηταν επαγγελματικό γεύμα… άλλων

Αβάσιμη αποδείχτηκε η καταγγελία της περιφερειακής συμβούλου Αττικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινας Κουτσούμπα ότι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έκανε γεύμα αξίας 900 ευρώ στο σικάτο εστιατόριο «Mezze Glyfada».

Η «αποκάλυψη» της Δέσποινας Κουτσούμπα αφορούσε στο δήθεν γεύμα της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με συνεργάτες της σε in ψαροταβέρνα στη Γλυφάδα, με τον λογαριασμό των 900 ευρώ να τον πληρώνει η… Περιφέρεια.
Στην πραγματικότητα, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δεν ήταν ήταν παρούσα στο γεύμα, ούτε κανείς από το γραφείο της, ούτε κάποιος από την παράταξή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Επρόκειτο για γεύμα εργασίας που παρέθεσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Αττικής, μαζί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ).
Οι μετέχοντες ήσαν 54 σύνεδροι της επιμορφωτικής Ημερίδας «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά σφαγείων», στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέλη του ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανήλθε σε 725,81 ευρώ συν ΦΠΑ 24% και η εντολή πληρωμής αναρτήθηκε στο Πρόγραμμα Διαύγεια. Η πρωτοβουλία καλύφθηκε με πόρους από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, καθώς συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς του.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top