Πολιτική

Η Λαϊκή Ενότητα «τρολάρει» το νέο γραφείο του πρωθυπουργού

«Θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα επιφύλαξαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας που βρέθηκαν από το πρωί σήμερα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εν όψει των εγκαινίων του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι, αναμένοντας την άφιξη του κ. Τσίπρα, είχαν στήσει ένα… αυτοσχέδιο γραφείο του πρωθυπουργού στο πεζοδρόμιο, ενώ κρατούσαν πλακάτ όπου αναγράφονταν οι ιδιότητές τους, όπως «άνεργη», «απολυμένος» και «φοιτητής» σύμφωνα με το voria.gr.

Πάνω στο «πρωθυπουργικό γραφείο» υπήρχαν δύο… φάκελοι, ένας του ΣΕΒ και ο άλλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Οι καθήμενοι σε αυτό, σε ένα άτυπο σκετσάκι, υποδύονταν τον «πρωθυπουργό», έναν βιομήχανο και έναν τραπεζίτη. Οι πολίτες που προσέγγιζαν το γραφείο ζητούσαν ένας – ένας χρήματα από τον «πρωθυπουργό», ωστόσο αυτός απαντούσε αρνητικά.
Λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ των δημιουργών του δρώμενου και αξιωματικού της αστυνομίας, ωστόσο αυτός δεν κράτησε πολύ και τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν.

184768 184769 184770 184767

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top