Διεθνή

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! Ποιος είναι ο σύμβουλος ασφαλείας του Τραμπ

Πηγή ανησυχίας για τους μουσουλμάνους αποτελούν οι δηλώσεις του προσώπου που ο πρόεδρος Τραμπ επέλεξε ως σύμβουλο σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Μεταξύ άλλων ο απόστρατος αντιστράτηγος Μάικλ Φλιν έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει ότι όλες οι κουλτούρες είναι ηθικά ίσες ενώ έχει περιγράψει το Ισλάμ σαν καρκίνο. Όλα αυτά ενώ ο Φλιν απολύθηκε από την τελευταία θέση του στον στρατό, έδωσε ομιλία – με αμοιβή – στη Μόσχα με θέση δίπλα από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ζήτησε την φυλάκιση της Χίλαρι Κλίντον και δήλωσε ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Ομπάμα είναι ένας ψεύτης χωρίς σχέδιο κατά του Ισλαμικού Κράτους, γράφει το Voice of America. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε το τελευταίο διάστημα με Τούρκους αξιωματούχους.

Ακόμη στήριξε την θέση Τραμπ για την προσωρινή απαγόρευση στους Μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ αν και παραδέχθηκε αργότερα ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως μέτρο. Τον συνόδευσε στην πρώτη του ενημέρωση για θέματα Εθνικής Ασφαλείας τον περασμένο Αύγουστο. Η τοποθέτηση στο εν λόγω πόστο δεν απαιτεί έγκριση από την Γερουσία.

Ο Φλιν που στήριξε Δημοκρατικούς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο του ως διευθυντής της DIA το 2014 λόγω των θέσεών του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ σύμφωνα με τον ίδιο.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top