Διεθνή

Οι Ομπάμα αγοράσαν σπίτι στην Καλιφόρνια και εξοχικό στη Χαβάη!

Μπορεί οι Ομπάμα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, να έχουν εδώ και καιρό κλείσει το κυρίως σπίτι που θα μείνουν μόλις φύγουν από το Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα αγόρασαν και ένα ακόμη.

Οπως είναι γνωστό οι Ομπάμα θα μείνουν σε μια σικ γειτονιά της Ουάσινγκτον σε έναν υπέροχο πύργο με εννιά δωμάτια και υπέροχη διακόσμηση τον οποίο νοίκιασαν αντί υψηλού αντιτίμου. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι προχώρησαν σε αυτή την επιλογή για να μην αναγκαστεί η μικρή τους κόρη Σάσα να αλλάξει σχολικό περιβάλλον.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η New York Post, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα αγόρασαν ένα άλλο σπίτι στο Ράντσο Μιράζ, στην Καλιφόρνια. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο Σάνιλαντς γνωστό και ως Ανενμπεργκ όπου οι Αμερικανοί Πρόεδροι συνηθίζουν να κάνουν τις αποδράσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ράντσο Μιράζ ήταν ο τόπος που είχε επιλέξει και ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Τζέραρντ Φορντ να κατοικήσει μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο. Επίσης, πρόκειται για ένα δημοφιλή προορισμό για γκολφ το οποίο αγαπά ιδιαίτερα ο πρόεδρος Ομπάμα. Υπάρχει μια ακόμη σύμπτωση, ότι στην εν λόγω περιοχή έχει σπίτι και ο Μάικλ Σμιθ, ο άνθρωπος που διακόσμησε τον Λευκό Οίκο για τους Ομπάμα και μάλιστα οι τελευταίοι το έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές.

Μια τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι η αγοραπωλησία έγινε πριν ένα χρόνο, ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι το ντιλ δεν έχει κλείσει ακόμη.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αυτή δεν φαίνεται να είναι η μοναδική αγορά που έκαναν οι Ομπάμα, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα πάλι, έχουν ήδη αγοράσει και ένα σπίτι στη Χαβάη, γενέτειρα του Αμερικανού Προέδρου.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top