Ελλάδα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MEGA! Οι εργαζόμενοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι εργαζόμενοι του Mega που παραμένουν απλήρωτοι για μήνες παρά τις υποσχέσεις από του μεγαλομετόχους και τις τράπεζες.

Μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες στα γραφεία του καναλιού, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό αποφάσισαν να δώσουν συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά την κατάσταση, περιγράφοντας με ακρίβεια τι τους έχει πει κάθε μέτοχος ( ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Φώτης Μπόμπολας και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης -με τη σειρά που τους συνάντησαν).

Τη συνέντευξη θα μεταδώσει απευθείας το Mega, ενώ θα προσκληθούν και συνεργεία όλων των άλλων σταθμών. Στόχος τους είναι, προφανώς, να πληροφορηθεί το πανελλήνιο το τι έχει συμβεί όλους αυτούς τους μήνες.

Την Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί) θα κάνουν 24ωρη απεργία. Δεν θα ρίξουν «μαύρο» στις οθόνες, αλλά στο πρόγραμμα που θα μεταδίδεται δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πρόβα τζενεράλε, καθώς αρκετοί προτείνουν να κοπούν εντελώς οι διαφημίσεις αν παραταθεί η κατάσταση αυτή, ώστε να σταματήσει το κανάλι να έχει έσοδα, τα οποία δεσμεύονται αυτομάτως από τις τράπεζες.

 

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top