Διεθνή

Συνάντηση του Τραμπ με τον Φάρατζ -Στο σπίτι του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ

Επίσκεψη στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Νάιτζελ Φάρατζ, που υπήρξε μία από τις πιο ηχηρές «φωνές» υπέρ του Brexit και πρώην ηγέτης του UKIP.

Φτάνοντας στο Trump Tower, ενώ περίμενε το ασανσέρ στο λόμπι του ουρανοξύστη, ο Βρετανός πολιτικός αστειεύθηκε στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας «Τουρίστες είμαστε!».

Η Κέλι Αν Κόνγουεϊ, υψηλόβαθμο στέλεχος της καμπάνιας του Τραμπ, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε η μεταξύ τους συνάντηση, καθώς ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν στο Trump Tower για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να υποδεχθεί επισκέπτες και να απαντήσει σε τηλεφωνήματα.

«Νομίζω ότι απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είχαν μια ευκαιρία να συζητήσουν (…) τις νίκες τους και το τι σημαίνουν για τον κόσμο», δήλωσε η Κόνγουεϊ.

Ο Φάρατζ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία του με τον Τραμπ, στην οποία αμφότεροι είναι ιδιαίτερα εύθυμοι. «Μεγάλη μου τιμή που πέρασα λίγη ώρα με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ηταν χαλαρός και γεμάτος καλές ιδέες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας καλός πρόεδρος», έγραψε ο Βρετανός, ενώ σε άλλη ανάρτησή του ανέφερε «Η υποστήριξη του Τραμπ για τη σχέση ΗΠΑ-Βρετανίας είναι πολύ ισχυρή. Αυτός είναι ένας άνδρας με τον οποίο μπορώ να κάνω δουλειές».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top