Ελλάδα

Συνελήφθη 42χρονος φυγόποινος στην Πάτρα

Παρά τις έρευνες που είχαν επικεντρωθεί κυρίως στην Αθήνα, τα ίχνη ενός 42χρονου Έλληνα που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών είχαν χαθεί. Κατάφεραν, όμως, να τα εντοπίσουν στην Κάτω Αχαΐα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στον 42χρονο, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, ενώ είχε εκδοθεί και βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που διέταζε τη σύλληψη και την προσωρινή κράτησή του. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου σε εκτέλεση του βουλεύματος.

*** Και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών –και τα δυο για κλοπές- εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα που συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη μετά από έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 25χρονος Πακιστανός, όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών για παραβίαση των περιορισμών διαμονής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 60χρονη Ελληνίδα, μετά τον τυπικό έλεγχο που της έγινε από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος της δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υπεξαίρεση, παράβαση της νομοθεσίας περί εισφορών και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με τις οποίες της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top