Πολιτική

Θεοδωρικάκος, Κεφαλογιάννη, Κικίλιας μαζί -Ομάδα που κερδίζει τη θέλει η ΝΔ

Δίπλα δίπλα στα έδρανα κάθισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά των στελεχών της, θεωρώντας ότι μέσω της ανανέωσης θα γίνει ξανά ελκυστική στους νέους ανθρώπους, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ.

Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος της επιλογής του Βασίλη Κικίλια στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, καθώς μετρήθηκε και κρίθηκε ιδιαίτερα διεισδυτικός στις νεότερες γενιές, ενώ και η εσωκομματική αναβάθμιση της Όλγας Κεφαλογιάννη «δείχνει» προς την ίδια κατεύθυνση, αφού ανέλαβε τον κρίσιμο τομέα του Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο αυτούς βουλευτές ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος η Πειραιώς και αναμένεται να αναλάβουν μεγάλο κομμάτι της ενίσχυσης της εικόνας της ΝΔ στο προσεχές διάστημα, σε καθημερινή συνεργασία με το επικοινωνιακό επιτελείο και υπό την καθοδήγηση του συντονιστή στρατηγικού σχεδιασμού και της επικοινωνιακής ομάδας, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top