Ελλάδα

ΠΟΝΗΡΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ! Τι έκαναν σε 41χρονη γυναίκα

Κάτι ξέρουν παραπάνω…

Η 41χρονη δράστιδα προσποιούμενη υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. και επικαλούμενη ότι η 66χρονη και η 69χρονη δικαιούνται οικονομικό μέρισμα από φιλανθρωπικά ιδρύματα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιχείρησε να τις εξαπατήσει. Κατά την προσπάθεια εξαπάτησης, η 41χρονη ζήτησε από τις δύο ημεδαπές να της παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα, προκειμένου να τους καταβληθούν τα οικονομικά μερίσματα, πλην οι γιαγιάδες κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την αστυνομία

Μετά την καταγγελία των περιστατικών οι αστυνομικοί διεξήγαγαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την δράστιδα.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη κατηγορείται επίσης για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, καθόσον κατείχε με σκοπό την πώληση εκκλησιαστικά είδη, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας, ενώ της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 ταχυδρομικές επιταγές και 12 τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, καθώς επίσης 96 εκκλησιαστικά είδη.

Επισημαίνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top