Πολιτική

Ρήγας: Η κυβέρνηση δεν θα λάβει επιπλέον μέτρα

Την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, διαμηνύοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει επιπλέον μέτρα η κυβέρνηση». «Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή αλλά την κάνουμε με έντιμο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Απαντώντας στο άρθρο των στελεχών του ΔΝΤ για την απελευθέρωση των απολύσεων είπε ότι η κυβέρνηση θέλει στα εργασιακά να επανέλθει το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και κατηγόρησε την ΝΔ ότι στοχεύει σε απολύσεις στο Δημόσιο μιλώντας για περιορισμό των δαπανών.

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης φαίνεται ότι αποδίδει και έφερε ως παράδειγμα την υπεραπόδοση των εσόδων και τις προοπτικές για ανάπτυξη της οικονομίας. Σημείωσε πως όπως έπραξε η κυβέρνηση με τους συνταξιούχους και το επίδομα θα συνεχίσει να αποδίδει στην κοινωνία πόρους που προέρχονται από υπεραπόδοση.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Ρήγας τις χαρακτήρισε ατυχείς και πως αδικούν τον ίδιο τον κ. Παρασκευόπουλο.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top