Ελλάδα

Χαμόγελα στο MEGA: Πληρώθηκαν τον μισθό Μαΐου οι εργαζόμενοι

Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας η μισθοδοσία του μήνα Μαΐου των εργαζομένων στο Mega.

Σύμφωνα με ενημέρωση του νομικού συμβούλου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Βασίλη Δεληβοριά, γίνονται προσπάθειες να καταβληθεί από την Δευτέρα και δεύτερος από τους οφειλόμενους μισθούς, με ποσό που θα καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή συνέλευση οι Εργαζόμενοι του MEGA ενημερώθηκαν από τον νομικό σύμβουλο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., κύριο Βασίλη Δεληβοριά, ότι εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μισθοδοσία του μήνα Μαΐου (η οποία έχει ήδη ξεκινήσει), ύστερα από την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, από την πλευρά του κυρίου Φώτη Μπόμπολα. Ο κύριος Δεληβοριάς διαβεβαίωσε, ότι γίνονται προσπάθειες να καταβληθεί από την Δευτέρα 5/12/2016 και δεύτερος από τους οφειλόμενους μισθούς, με ποσό που θα καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ’ όψιν οι Εργαζόμενοι του MEGA αποφάσισαν τις εξής κινητοποιήσεις:

24ωρη απεργία την Δευτέρα 5/12/2016, με ώρα έναρξης στις 14:00.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 6/12/2016, στις 10.00, έξω από τα γραφεία της ALPHA BANK, Σταδίου 40.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 8/12/2016, στις 10.00, έξω από τα γραφεία της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, Ζαλοκώστα 10. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων θα ζητήσουν συνάντηση με τον κύριο Γιάννη Δραγασάκη.

Σύνταξη επιστολής προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, προκειμένου να αποδεχτούν την πρόταση για άμεση συνάντηση των τριών βασικών μετόχων, παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων του MEGA. Ο στόχος είναι, στη συνάντηση αυτή να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και βιώσιμη λύση για το μέλλον του σταθμού. Θυμίζουμε ότι ο κύριος Φώτης Μπόμπολας έχει ήδη αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top