Πολιτική

Έξαλλος ο Πολάκης για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανάρτηση-σχόλιο του πρώτου στο Facebook για την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στο σχόλιό του στο Facebook, ο κ. Πολάκης έγραφε αργά χθες το βράδυ: «Όταν έκλεινε ο Άδωνις τέσσερα νοσοκομεία και έδιωχνε 2.500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει…..(πάντα γύρω απ’ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία)».

pol

Είχε προηγηθεί η βραδινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό. «Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

Απαντώντας την Τρίτη στον κ. Πολάκη, η ΝΔ σημείωσε: «Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε και την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε σχόλιό του στο Twitter ανέφερε: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top