Ελλάδα

Καραμέρος: Άγνωστο αν θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο

Από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε κάθε περιοχή θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στην Αττική, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος επισήμανε ότι είναι νωρίς για να παρθεί απόφαση.

Πάντως η Περιφέρεια, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Καραμέρος, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δήμους του νομού.

Ποια σχολεία δεν άνοιξαν

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας παρέμειναν σήμερα πολλά σχολεία σε όλη την επικράτεια και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο νομός Αττικής.

Έτσι, το πρώτο κουδούνι για το 2017 δεν χτύπησε σήμερα στα σχολεία στον Διόνυσο, την Άνοιξη, τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Επίσης κλειστά, παρέμειναν τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού (Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμικο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια) και το δήμο Μαραθώνα (Γραμματικό, Βαρνάβας, Μαραθώνας, Κάτω Σούλι).

Μία επιπλέον μέρα διακοπών, λόγω κλειστών σχολείων, θα έχουν σήμερα και οι μαθητές των Κυθήρων και του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου.

Στις 10 το πρωί, αντί στις 8, άνοιξαν τα σχολεία στην Παιανία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top